Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kako izgubiti masne naslage bez izgladnjivanja?

DELT Papir
Foto: DELT Papir
1/4
22.04.2024.
u 09:00

Velika razlika uz minimalne promjene u pripremi hrane

Dolaze topliji dani, kao i pripreme za ljeto. Jedna od prvih stvari koja nam pada na pamet je skidanje kilograma. Za što jednostavniji i uspješniji proces smanjivanja masnih naslaga, važno je pripaziti na kalorijski deficit i kvalitetu namirnica koje konzumiramo.

Nekoliko provjerenih savjeta koji će ubrzati taj proces:

1. Nemasni izvori proteina: Najbolji prijatelji u ovoj misiji su piletina, riba i mahunarke. Ne samo da će vam pomoći u izgradnji mišića, već će i održavati osjećaj sitosti. Primjerice, 100 grama pilećih prsa sadrži samo 165 kcal i oko 30 g proteina.

Foto: DELT Papir

2. Zdravi načini pripreme hrane: Umjesto prženja ili pohanja, mudriji je odabir kuhanje na pari ili na vruć zrak. Ovi načini ne zahtijevaju puno dodatnih masnoća, čime se smanjuje unos nezdravih masti. Osim toga, ako bogato začinite jelo dobit ćete zdravu simfoniju božanstvenih okusa.

Foto: DELT Papir

3. Za ljubitelje prženog: Ponekad se treba razmaziti i pripremiti pošteni pohanac, ali postoji način da se i tome doskoči. U kontroli unosa kalorija mogu pomoći kuhinjski ručnici - Ola'la Calorie Absorber. Ovo je jedini proizvod na domaćem tržištu koji testirano upija čak do 280 kcal u samo 2 lista papirnata ručnika. Tako možete ukloniti višak masnoće iz hrane bez puno truda i gubitka okusa. Više o hrvatskim kuhinjskim ručnicima tvrtke DELT Papir pronađite na: olala.hr.

Foto: DELT Papir

Šalabahter za skidanje kilograma i smanjivanje unosa masti u organizam je tu, neka igre i proljeće počnu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije